Εκδηλώσεις

Noriana Irish Quartet Live
Noriana Irish Quartet Live
22 Ιανουαρίου 2018 9:00 μμ

Οι Noriana είναι ένα γυναικείο κουαρτέτο που αγαπά την Ιρλανδική μουσική παράδοση και συνέλλεξε κάποιες από τις ομορφότερες μελωδίες και τραγούδια της: ιρλανδικούς χορούς όπως reels, jigs και πόλκες, τραγούδια που μιλούν για την αγάπη, τον αποχωρισμό, την ξενιτιά, το ουίσκι. Το λαούτο στη θέση της κιθάρας, το νταούλι και το καχόν στη θέση του μποντράν καθώς και το διαφορετικό μουσικό υπόβαθρο του κάθε μέλους των Noriana έχουν συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός ξεχωριστού, φρέσκου και ζωηρού ηχοχρώματος. Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 210 3228839 (εσωτ. 201). Είσοδος 5 € το άτομο.
 
Ο Χάϊκ Γιαζιτζιάν μαζί μας στο Poems and Crimes
Ο Χάϊκ Γιαζιτζιάν μαζί μας στο Poems and Crimes
25 Ιανουαρίου 2018 9:00 μμ

Ο εξαιρετικός δεξιοτέχνης στο ούτι Χάϊκ Γιαζιτζιάν για μια μουσική βραδιά στο Poems and Crimes με την
Εύα Ξένου (φωνή), τον Τάσο Πούλιο (κανονάκι, φωνή) και τον Γιώργο Κοντογιώργη (λύρα, κρουστά). Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 210 3228839 (εσωτ. 201). Είσοδος 5 ευρώ το άτομο.
 
ΜΗΝΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
«Ο δεκάλογος της Εβραϊκής Πόλης »
ΜΗΝΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ «Ο δεκάλογος της Εβραϊκής Πόλης »
26 Ιανουαρίου 2018 8:00 μμ

Ο δεκάλογος της Εβραϊκής Πόλης του Πέτρου Μάρκαρη. Ανακρίνει ο ραβίνος των Αθηνών Γκάμπυ Νεγρίν.
 
Βραδιά οινογνωσίας
Βραδιά οινογνωσίας
27 Ιανουαρίου 2018 9:00 μμ

Αυτό το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Οινογνωσία του νέου έτους στο art bar Poems 'n' crimes των εκδόσεων Γαβριηλίδης. Η σκυτάλη περνά στο 2018 με ένα πολύ σημαντικό αμερικανό συγγραφέα, τον Έρνεστ Χεμινγκουέι που η ζωή του και τα έργα του είναι συνδεμένα με το κρασί. Διακρίνοντας τις γευστικές επιλογές του επιλέξαμε βαρελάτα λευκά από ελληνικές ποικιλίες εκτός Σαντορίνης. Τα κρασιά θα συνοδευτούν, όπως πάντα, από τα αντίστοιχα εδέσματα, εμπνευσμένα φυσικά από τον Χεμινγκουέι. Συμμετοχή κατ' άτομο 20 €. Τηλέφωνο κρατήσεων 210- 3228839 (εσωτ. 201).
 
«Αλλοτινές μου εποχές» - Ένα αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.  Το αγαπήσατε, μας το ζητήσατε ξανά και του δώσαμε παράταση.
«Αλλοτινές μου εποχές» - Ένα αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου. Το αγαπήσατε, μας το ζητήσατε ξανά και του δώσαμε παράταση.
4 Φεβρουαρίου 2018 9:30 μμ

«Αλλοτινές μου εποχές» - Ένα αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
«Αλλοτινές μου εποχές» - Ένα αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου «Αλλοτινές μου εποχές» - Ένα αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, τη «γριά» του λαϊκού τραγουδιού. Τραγούδια εμβληματικά, τραγούδια απλά, λαϊκά, κεντημένα με τη δική της μαεστρία και το εκρηκτικό της ταπεραμέντο. Όλα αυτά που αγαπήσαμε και είναι μέρος της ζωής μας, θα τραγουδήσουμε με διάθεση να τα μοιραστούμε μαζί σας, όπως θα άρεσε και σε εκείνη. Θα είμαστε κοντά σας τις Δευτέρες 23/10-06/11-04/12-08/01 Μαρία Αποστολάκη: Τραγούδι Γιώργος Αρσενίδης: Πιάνο Θοδωρής Ζέης: Μπουζούκι, Τραγούδι Κώστας Παπακωστόπουλος: Κιθάρα, Φωνή Θανάσης Σοφράς: Κοντραμπάσο, Τραγούδι Επιμέλεια προγράμματος, ορχήστρας: Κώστας Παπακωστόπουλος. Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 210 3228839 (εσωτ. 201). Είσοδος 5 ευρώ το άτομο.
 
ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ - Live του ελληνικού και παραδοσιακού τμήματος
ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ - Live του ελληνικού και παραδοσιακού τμήματος
11 Φεβρουαρίου 2018 8:30 μμ

Το Σύγχρονο Εργαστήρι Τεχνών ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ σας προσκαλεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Poems&Crimes Art Bar για τη συναυλία του ελληνικού και παραδοσιακού τμήματος. Μαθητές και καθηγητές θα παίξουν κομμάτια από την έντεχνη, λαϊκή και παραδοσιακή σκηνή ταξιδεύοντάς μας στον κόσμο του ελληνικού τραγουδιού.